Hazırlanışı
4 kişilik
2 adet kabak
1 çay kaşığı tuz
2 adet elma
12 adet dövülmüş ceviz
1 çay kaşığı limon suyu
2çay kaşığı toz şeker
Fırını 200 derecede ıstın kabakları uzunlamasına ikiye bölün çekirdeklerini temizleyin Tepsiye kabakların içi alta gelecek biçimde dizin Kabakları 1 parmak geçecekkadar su ekleyin .Fırında haşlayın .Gagice yumuşadığı zaman fırından alın içlerine tuz ekin.Rendeleniş elma ceviz ve limon uyunuu karşıtırın Kabakların içlerine doldurun üzerinne şeker serpin tekrar fırına sürerek 10 dk ğiiişirin.Cevizle süsleyip ervis yapın.
18 Mayıs 2010 Salı
Cevizli Kabak Yemeği Tarifi
Etiketler:
Cevizli kabak tarifi,
Cevizli kabak yemeği,
Cevizli kabak yemek
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder